London 2012 – SÈRIES CLASSIFICATÒRIES 5000m T54

0
417

A partir d’un quart de vuit d’aquest vespre, hora de Londres, s’han disputat les 3 sèries classificatòries dels 5.000 m T54. Passaven a la final els tres primers classificats de cadascuna de les sèries i l’atleta amb el millor temps de la resta de 24 participants. A en Roger, que s’estrenava als jocs paralímpics amb aquesta prova, li ha tocat córrer a la primera de les sèries, la més ràpida de les tres, que ha estat guanyada pel francès Julien Casolí amb un temps de 10′ 56″ 53, seguit de l’australià Kurt Fearnley (10′ 56″ 59) i del tailandès Prawat Wahoram (10′ 56″ 74). En Roger que s’estrenava en aquests Jjocs Paralímpics amb aquesta prova, ha entrat en la 6a posició, amb un temps de 10′ 57″ 60, quedant fora de la final. En els anteriors Jocs de Beijing, va ser l’únic atleta T53 que va aconseguir passar a la final dels 5000m T54.| Els guanyadors de les altres dues sèries han estat el suís Marcel Hug, el japonès Hiruki Yamamoto, el mexicà Aaron Gordian, el britànic David Weir, el xinès Liu Chengming i el koreà Hong Sukman. També ha passat a la final a l’haver fet el millor temps de la resta de 24 atletes participants el koreà Kim Gyu Dae que ha fet 4t a la primera de les sèries, amb 10′ 56″ 94. L’altra osonenc que ha participat a la prova, el manlleuenc Rafa Botello, ha fet el vuitè lloc a la segona de les sèries, amb un temps d’11’ 33″ 80.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.