LA CURSA DE FESTA MAJOR DE MATADEPERA CONTINUA CREIXENT

0
564

Més de 800 corredors inscrits en la cursa popular de Festa Major de Matadepera que es celebrarà demà dissabte, puntuable pel Circuit de curses Activa’t. Aquesta xifra pot variar el mateix dia de la cursa, ja que a pesar que s’han tancat les inscripcions a través d’Internet, encara es poden inscriure’s durant la jornada d’avui i demà dissabte, de forma presencial, a les instal.lacions Municipals de les Piscines de Matadepera.| Dissabte, 1 de setembre de 2012, Matadepera acollirà una nova edició de la seva cursa popular, la de Festa Major 2012. Aquesta prova esportiva ha experimentat un creixement important respecte a edicions anteriors i, en aquesta ocasió, podria comptar amb el miler d’atletes participants. Organitzada conjuntament per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma part del Circuit de Curses Activa’t. La cursa s’iniciarà a les 18 hores de dissabte 1 de setembre, amb la participació de la categoria infantil que farà un recorregut d’1’5 km pels carrers del voltant de les Piscines Municipals de Matadepera. La cursa d’adults s’iniciarà a les 18’30 hores amb un traçat de 10 km (dues voltes al circuit establert): Sortida : Avda.Del Vallés, cantonada Dr.Flemming Sant Ignasi – Mateu Turu- Joan Miró Puig i Cadafalch Sant Ignasi- Av.les Arenes St. Llorenç-Josep porcar Crta. de Terrassa Sant Joan- Sant Llorenç Jaume Español Ramon Llull- Font de la Tartrana Sant Francesc- Gaietà Vallés Pujals- Joan Camps Arribada : Av del Vallés, cantonada Dr.Flemming

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.