IÑAKI BALDELLOU S’IMPOSA A LA CURSA DE MATADEPERA

0
428

Iñaki Baldellou, en categoria masculina, i Encarna Garcia, en fèmines, guanyadors de la Cursa de Festa Major de Matadepera, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.
Èxit de participació en la Cursa Popular de Festa Major de Matadepera, organitzada conjuntament per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que es va celebrar ahir dissabte, 1 de setembre, a la localitat vallesana, superant la participació de l’edició anterior. A prop dels 900 corredors van prendre sortida, entre la cursa d’adults, de 10km., i la cursa infantil, d’1’5km.| A les 18 hores es va iniciar la cursa infantil d’1’5km., amb la participació de 144 corredors/res. El primer en creuar línea de meta va ser el dorsal 2011, Alex Salas Molina, de Barcelona, seguit per Arnau López i Javier Ortiz. La primera corredora femenina, quarta en la general, va ser Irina Belmonte, seguida per Jordina Morillo i Paula López. Mitja hora més tard, a les 18’30 hores, es va iniciar la cursa d’adults, amb un traçat total de 10km. La victòria de la cursa va ser per l’atleta Iñaki Baldellou, que es va imposar amb un temps de 32:28, seguit per Radouane Nou amb 32:58 i Marc Garcia del Corredors.cat, amb un temps de 33:21. En categoria femenina, Encarna Garcia, del Club Atletic Vic, es va imposar amb un temps de 39:43, seguida per Alba Gallardo de l’Avinent C.A. Manresa, amb 40:22, la tercera posició va ser per l’atleta egarenca del California Sports, Carme Ballesteros, que va fer un crono de 41:59. La victòria per equips, en categoria masculina, va ser per Corredors.cat, seguit del Viladecavalls i el C.A.Running. En categoria femenina, victòria per equips pel C.N.Terrassa, seguit del Correbdn. CLASSIFICACIONS Cursa Adults masculí 1.- Iñaki Baldellou Verdejo 32:28 2.- Radouane Nour 32:58 3.- Marc Garcia Gimenez 33:21 (Corredors.cat) 4.- Marc Otero 34:11 (J.A. Sabadell) 5.- Vicenç Sellares 34:37 (California Sports) Cursa Adults femenina 1.- Encarna Garcia 39:43 (Club Atletic Vic) 2.- Alba Gallardo 40:22 (Avinent C.A. Manresa) 3.- Carme Ballesteros 41:59 (California Sports) 4.- Pilar Gutés 44:11 5.- Meritxell Portillo 44:30 (Maimakansu) Cursa Infantil masculí 1.- Alex Salas 2.- Arnau López 3.- Javier Ortiz Cursa Infantil femenina 1.- Irina Belmonte 2.- Jordina Morillo 3.- Paula López Classificació Equips Masculins 1.- CORREDORS.CAT 2.- VILADECAVALLS 3.- C.A. RUNNING Classificació Equips Femenins 1.- C.N. TERRASSA 2.- CORREBDN

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.