MATADEPERA, PROPERA CURSA DEL CIRCUIT ACTIVA’T

0
695

Aquest dissate 1 setembre, amb motiu de la Festa Major, Matadepera celebra la seva cursa popular, puntuable pel circuit de curses Activa’t, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Regiduria d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.| Una nova edició de la cursa popular de la Festa Major de Matadepera tindrà lloc el proper dissabte 1 de setembre de 2012. A paritr de les 18 hores s’iniciarà la cursa infantil, amb un recorregut d’1’5 km. La cursa d’adults s’iniciarà a les 18’30 hores amb un traçat de 10 km. Les inscripcions es poden realitzar a través dela web: www.mitjaterrassa.org fins el dijous 30 d’agost de 2012, a les 19 hores. El preu d’inscripció és de 2 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.