MATADEPERA, PROPERA CURSA DEL CIRCUIT ACTIVA’T

0
449

Aquest dissate 1 setembre, amb motiu de la Festa Major, Matadepera celebra la seva cursa popular, puntuable pel circuit de curses Activa’t, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Regiduria d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.| Una nova edició de la cursa popular de la Festa Major de Matadepera tindrà lloc el proper dissabte 1 de setembre de 2012. A paritr de les 18 hores s’iniciarà la cursa infantil, amb un recorregut d’1’5 km. La cursa d’adults s’iniciarà a les 18’30 hores amb un traçat de 10 km. Les inscripcions es poden realitzar a través dela web: www.mitjaterrassa.org fins el dijous 30 d’agost de 2012, a les 19 hores. El preu d’inscripció és de 2 euros.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.