Ja només queden 200 dorsals per la 1a Cursa popular de Bellaterra

0
341

La Sansi Bellaterra del proper 11 de Setembre, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Bellaterra, i anomenada “La Sansi de Bellaterra”, compta ja amb centenars de corredors populars inscrits i a hores d’ara queden disponibles només 200 dorsals més. La primera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, menys 500mts que passaran pel camí verd, i -pel fet de participar-hi l’organització de la cursa obsequiarà a tots els arribats a meta amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana, en motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre.| La cursa, cronometrada per Championchip, també comptarà amb proves per als més petits que començaran a les 10.15h, que ja s’estan convertint en un referent català, on tot i ser la 1a edició i coincidint amb innumerables curses, es actualment la que més inscrits té de tot Catalunya durant el dia de la Diada. Les inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells… Amb aquesta cursa començarà el gran premi “La Sansi 5k” on tots els atletes amb chip groc puntuaran a les següents curses totes de 5kms, amb gran premis pels millors, tota la informació a www.lasansi.com -11/09/12 la Sansi de Bellaterra -11/11/12 la Sansi de St. Feliu de Llobregat -23 o 30/12/12 La Sansi de Viladecans 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.