Ja només queden 200 dorsals per la 1a Cursa popular de Bellaterra

0
434

La Sansi Bellaterra del proper 11 de Setembre, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Bellaterra, i anomenada “La Sansi de Bellaterra”, compta ja amb centenars de corredors populars inscrits i a hores d’ara queden disponibles només 200 dorsals més. La primera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, menys 500mts que passaran pel camí verd, i -pel fet de participar-hi l’organització de la cursa obsequiarà a tots els arribats a meta amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana, en motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre.| La cursa, cronometrada per Championchip, també comptarà amb proves per als més petits que començaran a les 10.15h, que ja s’estan convertint en un referent català, on tot i ser la 1a edició i coincidint amb innumerables curses, es actualment la que més inscrits té de tot Catalunya durant el dia de la Diada. Les inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells… Amb aquesta cursa començarà el gran premi “La Sansi 5k” on tots els atletes amb chip groc puntuaran a les següents curses totes de 5kms, amb gran premis pels millors, tota la informació a www.lasansi.com -11/09/12 la Sansi de Bellaterra -11/11/12 la Sansi de St. Feliu de Llobregat -23 o 30/12/12 La Sansi de Viladecans 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.