L’ Atlètic Barcelonès i l’Ajuntament es posen d’acord perquè la Sant Silvestre Barcelonesa continuï

0
465

Els organitzadors de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat i l’Ajuntament tenen la voluntat de prorrogar la celebració de la cursa durant quatre anys més a la ciutat. Així ho ha reconegut el regidor d’Esports, Xavier Tizón, que ha destacat que s’ha fet un estudi detallat dels costos de la prova i s’han concretat una sèrie d’acords al respecte perquè sigui viable. L’acord es pot fer públic al setembre. | Un cop finalitzat el primer acord de dos anys, el Club Atlètic Barcelonès i la regidoria d’Esports s’han tornat a seure per decidir la renovació de l’acord. El regidor d’Esports, Xavier Tizón, ha manifestat que existeix la voluntat, per les dues parts, de continuar durant quatre anys més, això sí, amb alguns acords concrets pel que fa a les despeses d’organització. La 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat va ser la més nombrosa, de les dues que s’han fet a la nostra ciutat, amb 2.616 participants, el que suposa un increment del 32% respecte de la primera edició. L’organitzador de la cursa, Domingo López, ho va atribuir a la comunicació que es va fer de l’esdeveniment i al canvi de traçat. L’acord es podria fer públic al setembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.