Cursa Popular Nick Esports Festes d’Horta 2012 5K

0
516

La Cursa Popular Nick Esports Festes d’Horta 2012 es farà el diumenge 9 de setembre de 2012. És una cursa sol·lidària, ja que els beneficis de la cursa es destinaran a ajudar a Càritas.
La Cursa és oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 12 anys (recordem que els menors de 18 anys hauran de portar una autorització firmada pels pares o tutors) sense distinció de categories, sexe o nacionalitat.| El recorregut serà pel barri d’Horta, segons el circuit indicat de 5000 metres. La sortida es donarà les 9.00h. del diumenge 9 de setembre de 2012 a la Plaça Eivissa. El temps màxim per acabar la cursa serà d’una hora. Els participants que siguin avançats pel cotxe escombra, hauran d’acabar la prova per la vorera sota la seva responsabilitat. Seran premiats els 3 primers masculins i les 3 primeres femenines de la classificació general amb trofeu i obsequis dels col·laboradors.També obtindran trofeus els 3 primers i les 3 primeres de les següents categories:
– Categoria Infantil-Cadete dels 12 fins als 15 anys. – Categoria Juvenil-Junior dels 16 fins als 19 anys. – Categoria Promesa-Senior dels 20 fins als 39 anys. – Categoria Veterans dels 40 fins als 49 anys. – Categoria Màster dels 50 en endavant.
El cronometratge es farà amb la empresa Champion-chip. La classificació dels 3 primers/eres de la general serà pel temps “oficial” (ordre d’arribada) i els premis per categories pel temps “real”. Durant la cursa es farà un sorteig d’obsequis dels col·laboradors. El corredors tindran a la zona d’arribada aigua i fruita. . Les inscripcions es podran fer a www.atletisme.cat fins el dijous 6 de setembre o en arribar a 850 inscrits. La inscripció a la cursa tindrà un preu de 9€ pels propietaris de xip groc, d’11€ amb xip de lloguer i de 18€ amb la compra del xip groc. Els xips de lloguer hauran de retornar-se al finalitzar la cursa (en cas de no retornar-se s’haurà d’abonar l’import del xip). La setmana prèvia a la cursa es faran sortides d’entrenaments en grup, per més informació consulteu la web de la cursa “www.cursapopular.org”. Tots els esportistes rebran una samarreta tècnica de regal i una bossa amb obsequis. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes al gimnàs NICK ESPORTS (Pg.Font d’en Fargas, 6, al costat del Pg. Maragall i a uns 400 mts. de la sortida). També hi haurà servei de pàrquing opcional (pagament) al costat del gimnàs (places limitades). 10. La recollida del dorsal i xip es podrà fer al NICK ESPORTS (Pg.Font d’en Fargas, 6.) el divendres 7 de setembre a la tarda (des de les 16.00h a les 21.00h) i el dissabte 8 de setembre de les 10.00h. del matí fins a les 20.00h. del vespre. Per recollir el dorsal és imprescindible portar comprovant de pagament corresponent a la inscripció realitzada i el DNI o passaport. En cas de recollir-lo en nom d’una altra persona, comprovant més document acreditatiu. Pels residents de fora de Barcelona, i amb previ avís, es podrà recollir el dorsal/xip, a la zona de sortida fins una hora abans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.