Ultra Cavalls del Vent

0
595

Un any més, Salomon i Unicef reforcen la seva aliança amb la segona edició de Cavalls del Vent XS, una cursa solidària adreçada als més joves. Aquest 2012 s’amplien les categories i podran participar-hi des de nens/es a partir de 6 anys fins a nois/es de 20, en l’intent de potenciar la pràctica del trail running, el respecte per la natura i els valors solidaris. La cursa tindrà lloc el proper 29 de setembre a l’entorn de Bagà, amb la col·laboració del club Amics de l’atletisme de Bagà. | Es faran diversos circuits adaptats a les necessitats de les diferents categories, que van des de pre-benjamí (6 anys) fins a junior (20 anys). La participació a la cursa té un preu simbòlic de 10 euros, que aniran íntegrament destinats a UNICEF. El procés d’inscripció es farà a través de la pàgina web de la cursa, on també es pot trobar tota la informació necessària (reglament, categories, horaris…) www.ultracavallsdelvent.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.