LA CURSA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS DE LES CABANYES JA TÉ 155 INSCRITS

0
490

La Trail Senders del Penedès que tindrà lloc el proper 30 de setembre va obrir les inscripcions el passat mes de juny i ja porta 155 inscrits, una quantitat força bona ja que per ser la primera edició i que encara queden dies ha tingut força acceptació. Aquesta cursa organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes conjuntament amb la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí, va dissenyar dues curses corrent pels senders de cinc pobles del Penedès, Les Cabanyes, Vilobí, Font-rubí, La Granada i Santa Fe, uns senders que eren el transit antigament de poble en poble.| El recorregut és molt enriquidor, compta amb vistes a tot el Penedès i part de l’Anoia i amb la gran finestra per veure la muntanya de Montserrat al fons en varies part del circuït, a més de córrer pel costat de les vinyes també es passarà per una zona de bosc, amb parts de pujada i altres de recuperació. la Trail Senders del Penedès de 12,7 kms. Aquesta cursa és per iniciar-se en les curses de muntanya ja que no és gaire dura, un 80% són senders que hi ha al voltant del poble de les Cabanyes, amb un desnivell positiu de 144m i 149m negatius (293m de desnivell acumulat). El punt més baix és a 236m i el més alt a 298m, o sigui que està a l’abast de qualsevol atleta amb unes mínimes condicions físiques d’entrenament. D’altra banda, la Trail curta serà de 5,5 kms amb 54m de desnivell negatiu i 53m positius (108m de desnivell acumulat), el punt més baix està a 249m i el més alt a 277m, per aquells que no estan preparats per córrer la llarga. Les inscripcions es podran fer exclusivament a través de la web: www.atletisme.cat , ja que estarà controlada per Champion Chip. El preu de la inscripció es de 12 euros pels que lloguin el xip i 11 euros pels que tenen xip groc, per totes dues curses. La llarga està limitada a 400 atletes i la curta a 200 , i estaran obertes fins el 23 de stembre. A tots els participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i gorra tècnica . Hi haurà 2 avituallaments al circuït i un a l’arribada. Ja ho sabeu: ara teniu l’oportunitat de córrer i gaudir per senders i altres llocs que tenen una bellesa molt especial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.