La Sansi proposa l’Ajuntament organitzar la Sant Silvestre de Lloret 2012

0
421

El Club Atletisme La Sansi ha tornat a proposar per instancia a l’Ajuntament de Lloret organitzar la Sant Silvestre de Lloret 2012, com ja va organitzar del 2007 al 2010. L’anterior proposta, feta el mes de maig, va ser refusada pel departament d’esports perquè la volien organitzar ells. La Sansi calcula una participació de més de 2.000 corredors, més milers d’aficionats i acompanyants, que vindrien a la destinació a gaudir de l’esport. L’objectiu seria buscar els mateixos beneficis que deixava abans La Sansi de Lloret, que tenia un èxit de 2.700 participants, inclosa la preència de TV3 en directe o alguns dels millors corredors del món i aconseguint ser la 3ª millor Sant Silvestre d’Espanya.| La Sansi entén que molts corredors, aficionats, empreses locals i espònsors els hi demanen que torni La Sansi a Lloret, i per això a ofert a l’ajuntament local pagar 3.000 euros per organitzar la cursa. Els diners anirien destinats a l’esport base local. El Departament d’Esports de Lloret ja va rebutjar al Club La Sansi organitzar una cursa de 10 kilòmetres al maig del 2012 en la que haurien participat més de 2.000 corredors, però si va autoritzar a La Sansi, el passat mes de juny, la celebració d´una cursa benèfica per recaptar diners amb l’objectiu d’ajudar el menor Richi. Es va aconseguir 4.500 euros, amb totes les inscripcions esgotades els dies anteriors a la cursa. Actualment, La Sansi organitza 7 curses a l’any, traient al carrer a més de 15.000 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.