Jocs Paralímpics

0
459

FCEDF Federació Catalana d’esports de persones amb discapacitat fisica S’acosta la cita de Londres i els que ja estan preparats per marxar són els Esportistes Paralímpics. Els Atletes catalans de la Federació de discapacitats fisics s’han mostrat optimistes amb vista als Jocs Paralímpics de Londres, que tindran lloc del 29 d’agost al 9 de setembre i que esperan superar a Londres els bons resultats de fa 4 anys a Pequín. S’han classificat tres atletes catalans, Abderraman Ait, en la categoria d’amputats, que va ser plata en els 1.500 i bronze en els 800 a Pekin, aquest cop a Londres participarà en la prova de Marató, amb la millor marca mundial que va aconseguir a Barcelona, amb 2h25” 43.| En les categories de cadires de roda, l’atleta de Vic Roger Puigbó participarà en la prova de 400, 800, 5000 i a la Marató, intentarà superar el cinquè lloc de Pequín en la prova de 800. I finalment Rafael Botello participarà en la prova de 5000 i Marató. Del 29 d’agost al 9 de setembre, ‘Londres 2012’ suposarà t ot un esdeveniment esportiu d’elit, durant el qual més de 4.200 esportistes d’uns 164 Països, xifra rècord, competiran per una de les més de 500 medalles paralímpiques que estaran en disputa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.