La Secretaria General de l’Esport reconeix els esportistes catalans dels SkyGames 2012

0
392

FEEC, Selecció de curses de muntanya
El passat 16 de juliol el Museu Melcior Colet acollí l’acte de reconeixement de la Secretaria General de l’Esport als esportistes catalans i membres de la Selecció Catalana de curses per muntanya que van participar als SkyGmaes celebrats a la Ribagorça del 29 de juny al 8 juliol.| L’acte fou presidit per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, i s’inicià amb les paraules de Jordi Merino president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), qui felicità els esportistes i tècnics de la Selecció “pel talent esportiu i els valors que heu demostrat durant la competició”. Merino afegí: “em sento orgullós de ser el president d’una Federació que aplega un nivell i potencial esportiu tant elevat com el de la Selecció Catalana de curses per muntanya”.| A continuació Ivan Tibau atorgà als esportistes i tècnics assistents la medalla de reconeixement als seus èxits i contribució a la projecció de l’esport català. Tot seguit, Núria Picas, en nom propi i dels seus companys, va agrair el gest del Govern de Catalunya i el recolzament de la FEEC i els seus tècnics, sense el qual no serien possibles aquests èxits. Picas refermà que “amb els SkyGames s’ha vist que Catalunya és una potència mundial, tal i com ho demostren els èxits aconseguits des de sempre”. Per acabar l’acte, el secretari general de l’Esport traslladà als presents la felicitació en nom del president de la Generalitat, Artur Mas, i es mostrà orgullós dels podis assolits i la feina realitzada: “Sou els millors pel molt que aporteu a l’esport del país”. Tibau es felicità també perquè “no heu deixat de banda els sentiments i heu contribuït a la internacionalització de l’esport català”. Participació catalana als SkyGames Núria Picas (equip FEDME; AE Mountain Runners del Berguedà) Or a l’SkyBike, or a l’SkyMarathon i or a la classificació combinada Jessed Hernández (Selecció Catalana; AE Diedre) Or a l’SkyRace i 7è al Quilòmetre vertical Mònica Ardid (UA Terrassa SE) Or a l’SkyRace i 8a al Quilòmetre vertical Montse Martínez (equip FEDME; AE Mountain Runners del Berguedà) Or a l’SkyRaid (cursa per relleus), formant equip amb els valencians Angel Llorens i Ignasi Cardona Agustí Roc (equip FEDME; AE Mountain Runners del Berguedà) Or al Quilòmetre vertical Francesc Freixer (equip FEDME; UE Vic) Or a l’SkyBike Laia Andreu (Selecció Catalana; CE Callús) Plata a l’SkyRace, 14a al Quilòmetre vertical i 15a a l’SkySpeed Esther Hernàndez (Selecció Catalana; CE Callús) Plata a l’SkyBike Laura Orgué (equip FEDME; UE Urgellenca) Plata al Quilòmetre vertical Mireia Miró (equip FEDME; UEC Gràcia) Bronze al Quilòmetre vertical Sílvia Leal (equip FEDME; CE Solsonès) Bronze a l’SkySpeed Mireia Santesmases (AE Castellterçol) Bronze a l’SkyBike Laura Balet (UE Sabadell) Bronze a l’SkyRace Alba Xandri (AE Mountain Runners del Berguedà) 4a a l’SkySpeed i 7a al Quilòmetre vertical Joan Freixa (AE Diedre) 6è al Quilòmetre vertical i 4t a l’SkyBike Dani Tristany (AE Mountain Runners del Berguedà) 16è al Quilòmetre vertical i 9è a l’SkyMarathon Just Sociats (CE Callús) 4t a l’SkySpeed Xavi Espiña (CE Guissonenc) 18è a l’SkyMarathon Fernando Rosa (seleccionador), Arnau Anguera (tècnic) i Kiku Soler (tècnic)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.