Cursa atlètica de la Festa Major de Sants 2012

0
482

La Unió Esportiva de Sants amb motiu de la Festa Major organitza el proper diumenge 2 de setembre el tercer 2.000 de Sants, cursa atlètica de Festa Major.
La cursa resta oberta a tothom, sense distinció d’edat, nacionalitat o sexe.
Horari de les curses: 9.00h Sortida cursa femenina 9.15h Sortida cursa masculina 9.30h Sortida cursa infantil (fins al 10 anys) “Per les curses masculina i femenina s’establiran dues categories: sèniors amb menys de 40 anys i veterans/nes amb els 40 anys fets abans del dia de la cursa.”| Inscripcions: Les inscripcions seran gratuïtes. Es podran fer fins el divendres 31 d’agost o fins arribar als 250 participants per qualsevol dels següents mitjans: -A la seu social al carrer Riego nº2 -Deportes Atleta’s Domingo Catalan a Ctra. La Bordeta nº 7 -Enviant correu electrònic a atletisme@uesants.cat indicant nom i cognom, data de naixement, sexe i adreça de correu electrònic. S’acceptaran inscripcions el dia de la cursa al taulell de l’organització. Els dorsals es recolliran el dia de la cursa a partir de les 8.15h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.