Cursa atlètica de la Festa Major de Sants 2012

0
570

La Unió Esportiva de Sants amb motiu de la Festa Major organitza el proper diumenge 2 de setembre el tercer 2.000 de Sants, cursa atlètica de Festa Major.
La cursa resta oberta a tothom, sense distinció d’edat, nacionalitat o sexe.
Horari de les curses: 9.00h Sortida cursa femenina 9.15h Sortida cursa masculina 9.30h Sortida cursa infantil (fins al 10 anys) “Per les curses masculina i femenina s’establiran dues categories: sèniors amb menys de 40 anys i veterans/nes amb els 40 anys fets abans del dia de la cursa.”| Inscripcions: Les inscripcions seran gratuïtes. Es podran fer fins el divendres 31 d’agost o fins arribar als 250 participants per qualsevol dels següents mitjans: -A la seu social al carrer Riego nº2 -Deportes Atleta’s Domingo Catalan a Ctra. La Bordeta nº 7 -Enviant correu electrònic a atletisme@uesants.cat indicant nom i cognom, data de naixement, sexe i adreça de correu electrònic. S’acceptaran inscripcions el dia de la cursa al taulell de l’organització. Els dorsals es recolliran el dia de la cursa a partir de les 8.15h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.