Cursa de Sabadell

0
502

L’Associació Mitja Marató Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, organitza aquest any la 7ena Mitja Marató de Sabadell, puntuable per la 7ena edició del Circuit de Mitjes Maratons de la diputació de Barcelona i per la 2a.Sabadell Run Series. Aquesta cursa coincideix amb la cursa popular de Festa major i la cursa infantil de Festa Major. Aquest any es menten el circuit de l’edició anterior, per tal de fer-lo més atractiu pel corredor i per l’espectador. En aquesta edició es faran 3 voltes a un circuit de 7 km, que travasserà tot l’eix central de la ciutat de la plaça de la Creu Alta a la plaça de la Creu de Barberà. | Hi haurà 5 avituallaments un cada 3,5km aproximadament. El circuit serà més ràpid ja que s’han eliminat les pujades que hi havia en el circuit anterior, així com també les parts del circuit que transcorrien per polígons industrials. Així mateix s’han augmentat les parts de circuit amb ombra.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.