XI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA – absolut i veterans –

0
427

4a VOLTA PELS VOLCANS D’OLOT
DIumenge 23 de setembre.
Aquesta cursa es regeix pel reglament de la Federació Catalana d’Atletisme.
Sortida: 10 del matí, del recinte de la Fira d’Olot Avda. de l’Estació, s/n Coordenades: UTM x 456971 – y 4669238 Aparcament, vestuari i dutxa en el mateix recinte. Cursa de 12,6 km pels volcans més emblemàtics del municipi. Puntua pel CIRCUIT de CURSES POPULARS per MUNTANYA de la GARROTXA.| Trofeu als primers classificats: de la general, comarcal i per categories OBSEQUI A TOTS ELS PARTICIPANTS A LA CURSA Inscripcions: fins el dijous 20 de setembre, limitant la inscripció als 300 participants. Per internet: www.ceolot.cat Presencials a partir del 20 d’agost, al Centre Excursionista d’Olot (de dilluns a dissabte de 7 a 9 de la nit) – Pg. D’en Blay, 5 No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa. Un cop hagi sortit la cursa tindrà lloc una “Caminada guiada pels voltants”, d’unes dues hores, a càrrec de TOSCA, equip d’educació ambiental. Pensada per acompanyants i amics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.