MARATHONBOLA

0
482

Aquest mes sortegem una samarreta tècnica com a obsequi
La MARATHONBOLA és un concurs que organitza bimensualment la REVISTA MARATHON entre als seus lectors sobre la història de l’atletisme. Per encertar la resposta, haureu de fer una mica de memòria.| Però no només volem compartir aquest concurs amb la nostra gent de la revista, sinó que convidem A TOTS ELS CIBERNAUTES D’ATLETISME.CAT A PARTICIPAR-HI. D’entre els premis que tenim: una samarreta tècnica, una suadora, una motxilla de cordons, una pinyonera de córrer, etc… És molt senzill, només heu d’enviar la resposta a la Redacció de la publicació. Totes les respostes correctes rebudes s’imprimeixin i es fiquen en una urna i, en el Comitè de Redacció es treu la papereta guanyadora. Es pot enviar la resposta pel FACEBOOK, escrivint en el buscador “Revista Marathon”. També es pot enviar la resposta per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es. ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ. És una idea divertida que ha tingut molt ressò dins del col·lectiu de lectors de REVISTA MARATHON durant els últims dos anys. La pregunta misteriosa sempre té que veure amb l’atletisme i per contestar correctament heu de treballar una mica i aguditzar l’enginy i la vostra memòria. Resultat de la Marathonbola anterior: la imatge de l’atleta era de Zola Budd, atleta d’origen sud-africà molt coneguda en la dècada dels 80 per la seva particularitat de córrer i entrenar descalça. Guanyadora: GLÒRIA ESTRANY de LLIÇÀ DE VALL. Demanem a la guanyadora posar-se en contacte amb la nostra redacció per tal de facilitar-nos les seves dades (i la seva talla) per l’enviament de la SAMARRETA TECNICA D’OBSEQUI.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.