REVISTA MARATHON DE JULIOL-AGOST

0
650

Ja la tenim, és el tradicional número doble de JULIOL-AGOST que surt una mica més tard per tal d’incloure les proves del començament de l’estiu. Dediquem la PORTADA a la CURSA DE LA VILA OLÍMPICA: Sota la batuta de José Luis Blanco la prova arriba a la majoria d’edat amb 3.500 inscrits. Jose Luis Blanco fa el seu balanç. ENTREVISTA A HASNA BAHOM: Durant l’any Hasna ha pujat a més de 20 podis. I a més a més: Cursa de Pallejà. Gran èxit de la cursa solidària SOS Richi. Cursa de La Maquinista per la Integració. Cursa de Festa Major de Terrassa. Marató de Muntanya de Berga. Cursa de Santa Perpètua de Mogoda. Cursa Parets del Vallès. Cursa de Can Mercader. Pujada de Bagà a Coll de Pal. Minicròniques dels lectors. La Marató de Barcelona obre les inscripcions. A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de l’AGOST i de SETEMBRE. | Trobareu en el calendari les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. És el calendari més complet que qualsevol d’Iinternet i ràpid de consultar. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PEL WEB a: revistamarathon.magix.net/website/ (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). La nostra OFERTA: SUBSCRIPCIÓ per la resta del 2012 per només 30 euros (la revista més uns pantalons de córrer d’obsequi!).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.