Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà una original cursa popular

0
441

El proper 11 de Setembre l’EMD de Bellaterra, Vallès Occidental, acollirà la seva primera cursa popular de la  Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l´EMD anomenada; “La Sansi de Bellaterra”, amb centenars de corredors populars i alguns atletes professionals Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i ja han obert el període d’inscripcions. La primera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, en un entorn idíl·lic i tranquil, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit atractiu per la majoria dels corredors i -pel fet de participar-hi- rebre un record original, únic i emblemàtic. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana. La  cursa del proper 11 de Setembre, que també comptarà amb proves especials per als més petits, pretén convertir-se en un referent d’àmbit nacional, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent allò que tant els hi agrada fer els caps de setmana o en el temps lliure, fer esport gaudint d’un bon paratge i viure una experiència del tot original. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells…

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.