Un 5è Memorial Julio Alvarez de rècords

0
584

Ha estat una tarda de rècords la vista aquest dimarts a l’Estadi Municipal d’Atletisme “El Congost” de la capital del Bages, en el transcurs del 5è Memorial Julio Alvarez, gràcies a les brillants actuacions dutes a terme en primer lloc per el llançador argentí BRIAN TOLEDO -encara en categoria junior.- que amb un excepcional llançament de 79,87 metres en el seu segon intent ha establert nou rècord absolut d’Argentina, alhora que representa nou rècord sudamericà junior i sub23. La seva serie ha estat d’un altissim nivell (74,94 – 79,87 – 79,35 – 79,14 – 78,13 – 78,91). I mes tard per l’atleta de Torredembarra BERTA CASTELLS (València TyM) que en el seu primer llançament del seu concurs ha establert nou rècord d’Espanya de Martell amb un llançament de 69,59 metres, millorant en sis centímetres el que ella mateixa ostentava desde l’ agost de l’any passat. | El concurs de martell ha estat excepcional, al tenir dues atletes per sobre els 68 metres. L’argentina JENNIFER DHALGREN ha estat segona amb uns excel.lents 68,72 metres. Cal destacar tambè les victòries en el concurs de Disc de HAJA GEREWU (FCBarcelona) amb 45,06 metres, i de JAUME LEON (AACatalunya) amb 52,00 metres. Excel.lent ha estat la victòria en Pes de JOSE JAVIER ORTEGA (FCBarcelona) amb un millor llançament de la bola fins a 17,94 metres. En aquest concurs JAUME LEON (AACatalunya) ha estat segon amb 16,21 -mmp-. Victòria de l’igualadina ELIA PASCUAL (CA Igualada) amb 49,34 metres en Javelina, i de PEDRO JOSE MARTIN (Playas de Castellón) amb 63,24 metres en Martell. L’atleta terrassenc JUAN ANTONIO MONTOYA (UA Terrasa) ha establert nou rècord de Catalunya M40 en Javelina, al tirar fins uns brillants 56,30 metres. BRAIAN TOLEDO i BERTA CASTELLS han estat els merescuts i brillants guanyadors d’aquesta cinquena edició del Memorial Julio Alvarez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.