Neix el Barcelona Midnight Trail

0
501

Una nova aventura esportiva arriba a Barcelona. El proper dissabte 8 de Setembre es disputarà la primera edició del Barcelona Midnight Trail, una cursa a peu nocturna amb sortida i arribada al Parc del Tibidabo.
→ Dissabte 8 de Setembre (sortida a les 22.00)
→ Una forma inèdita de descobrir el Parc de Collserola
→ 14 km de trail nocturn amb arribada al Parc del Tibidabo
→ Post-Meta espectacular des de les terrasses del Parc del Tibidabo| És l’esport de moda. Al matí ben d’hora, al mig dia, a la tarda i fins i tot a la nit, el trail atreu a centenars de corredors als camins de Collserola. Són cada vegada més els que fugen de l’asfalt de la ciutat comtal per escapar-se a la ja famosa Carretera de l’Aigües a gaudir del SEU moment. El Barcelona Midnight Trail del 8 de Setembre convida tots aquests adeptes a l’esport a descobrir un nou camí, una sensació inèdita, un sisè sentit. La màgia nocturna del Parc del Tibidabo juntament amb la del Parc natural de Collserola donen vida a aquesta exclusiva cursa a peu. El repte es basa en la peculiar experiència de córrer de nit i en l’espectacularitat d’un recorregut amb sortida i arribada al Tibidabo mateix. “Des del principi, el Parc de Collserola així com el del Tibidabo s’han implicat per ajudar-nos a dissenyar l’esdeveniment. Tots hem vist l’oportunitat de potenciar de manera original aquest entorn tan especial per a Barcelona com a zona d’oci privilegiada”, explica l’organització. El director de la competición, Eloi Moragues, precisa: “Per a tots, el missatge és ben clar : gaudir d’aquesta muntanya en aquestes condicions és un privilegi. Perquè ho segueixi sent, cadascú ha de respectar certes regles de preservació de la reserva natural. Per això es proposen només 500 dorsals, a més d’evitar en el recorregut les zones sensibles i alterar el mínim possible la vida nocturna de la fauna”. Però ara cal esperar: l’organització desvetllarà tots els detalls el proper 14 de juliol a www.midnighttrail.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.