Cursa Popular Festa Major 2012 a Torelló

0
493

Des de el CATorelló us volem informar que estem ultimant els preparatius per una nova edició de la Cursa Popular Festa Major 2012. Enguany es disputarà el pròxim 28 de juliol essent la 19ena. Per aquesta ocasió hem preparat alguns canvis que de segur seran satisfactoris per als corredors. Una de les novetats és la reducció de distància, deixant-la en 5kms. Justos, amb la qual cosa els corredors podran comprovar millor el seu temps. ¡VINE A FER MARCA Un altre novetat és que hem incorporat el cronometratge amb xip per a les categories grans. Perquè només t’hagis de preocupar de córrer i t’oblidis del rellotge.| També hem centralitzat totes les arribades al mateix punt: la remodelada Plaça Nova. Un canvi que suposarà poder aplegar a tots els corredors i familiars en un mateix punt on estarem tots més recollits. I com sempre, hi haurà curses per als més petits. Animeu-vos a participar a la 19ena Cursa Popular Festa Major Torelló 2012. Pròximament inscripcions obertes. Per a més informació: www.clubatletictorello.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.