TARRAGONA ACOLLIRÀ PER PRIMERA VEGADA UNA MARATÓ A LA CIUTAT

0
4316

Se celebrarà el 20 de gener de 2013 i també tindrà un circuit alternatiu de 10km
Aquesta tarda s’ha presentat la Marató Costa Daurada Tarragona 2017, la primera marató que es disputarà íntegrament a la ciutat de Tarragona. L’acte ha tingut lloc a la Plaça de la Font i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Patronat Municipal d’Esports, Xavier Tarrès; el director general dels Jocs Mediterranis 2017, Ramon Cuadrat, i el director de Running Solutions, Juanan Fernández, organitzadors de la Marató.| La cursa se celebrarà el 20 de gener de 2013 i tindrà un recorregut de 42,195 km pels carrers de la ciutat, tot i que també comptarà amb un circuit de 10 km per aquells corredors que prefereixen les distàncies curtes o s’inicien en el món del running. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha referit a l’impacte econòmic que pot suposar la realització d’aquesta prova: “si arribem a l’objectiu dels 2000 participants inscrits, es podria arribar als 200.000€ de retorn econòmic per Tarragona, als que caldria afegir també un augment de la notorietat de la ciutat”. La Marató Costa Daurada (MCD) va debutar el 2010 amb un recorregut entre les localitats de Salou i Cambrils i el 2013 canviarà el seu circuit per disputar-se íntegrament a la ciutat de Tarragona. La seva realització suposa un important pas endavant de cara a la preparació i gestió dels Jocs del Mediterrani de 2017.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.