12ª CURSA CIUTAT DE CERVERA

0
404

Els Fondistes Cervera tenim el plaer d’informar-te que ja estan obertes les inscripcions per la 12ª CURSA CIUTAT DE CERVERA que es cel.lebrarà el diumenge 2 de Setembre a les 9:30. Es tracta d’un cursa de 10 KM que trasncorren pels carrers de la capital de la Segarra i que forma part de la lliga Ponent. Enguany presentem novetats; sortida i arribada a la zona esportiva i nou circuit 100% urbà que esperem t’agradi | Si vols més informació de la cursa, de la cursa Infantil, dels entrenaments populars i veure el vídeo del nou circuit…… et pots adreçar a la nostra web : www.fondistescervera.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.