12ª CURSA CIUTAT DE CERVERA

0
440

Els Fondistes Cervera tenim el plaer d’informar-te que ja estan obertes les inscripcions per la 12ª CURSA CIUTAT DE CERVERA que es cel.lebrarà el diumenge 2 de Setembre a les 9:30. Es tracta d’un cursa de 10 KM que trasncorren pels carrers de la capital de la Segarra i que forma part de la lliga Ponent. Enguany presentem novetats; sortida i arribada a la zona esportiva i nou circuit 100% urbà que esperem t’agradi | Si vols més informació de la cursa, de la cursa Infantil, dels entrenaments populars i veure el vídeo del nou circuit…… et pots adreçar a la nostra web : www.fondistescervera.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.