La Marató Costa Daurada (MCD) passarà a disputar-se íntegrament a la ciutat de Tarragona

0
430

· Running Solutions, empresa organitzadora de la prova, arriba a un acord amb l’Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal d’Esports per explotar la nova cursa durant els propers 4 anys sota el nom de “MCD TGN2017”. La Marató Costa Daurada TGN2017 comença a agafar forma després que l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa local d’organització d’esdeveniments esportius, Running Solutions, hagin arribat a un acord per explotar i desenvolupar la cursa durant els propers quatre anys. La fins ara anomenada Marató Costa Daurada (MCD), la qual va debutar al 2010 amb un recorregut entre les localitats de Salou i Cambrils, canvia el seu circuit per disputar-se en la seva totalitat dintre de la ciutat de Tarragona| . Aquesta novetat suposa un canvi de prova i la celebració per primera vegada a la capital d’una cursa de 42,195km sota el nom de “Marató Costa Daurada Tarragona 2017” (MCD TGN2017). - Dossier de premsa MCD TGN2017 – L’àmplia experiència en el sector per part de Running Solutions, garanteix una cursa d’alt nivell i un important increment de participació i notorietat en els propers anys, en què la Marató seguirà essent popular i oberta a tothom. Els apassionats del running tenen a partir d’ara, una nova carrera al calendari. Segons fons de l’equip tècnic, es tractarà, per tant, d’una Marató encara més espectacular que donarà impuls a les edicions anteriors disputades arran de la Costa Daurada i que servirà per perfilar tota la logística necessària en uns Jocs: voluntariat, avituallaments, atenció al corredor, federacions, etc. La primera edició de la nova MCD TGN2017 tindrà lloc al 20 de gener de 2013 i deixarà de celebrar-se entre Salou i Cambrils, per desenvolupar-se en un circuit plenament urbà, pla i ràpid. La marca americana lider amb Running Nike, continua donant suport a la Marató i per tercer any consecutiu será la marca oficial de la MCD TGN 2017. Mantenint l’esperit de les edicions anteriors de la MCD, la cursa comptarà també amb un circuit de 10K (10.000m) per aquells corredors més explosius que prefereixen les distàncies curtes o s’inicien en el món del running. Així mateix, la MCD TGN2017 també comptarà els dies previs a la cursa amb una Fira del Corredor on es promocionaran les últimes novetats en quan a producte, proves esportives i serveis d’interès per als corredors. I com és ja habitual al context de la MCD, comptarà amb la participació d’importants atletes elit, clínics temàtics i activitats dirigides als participants. Paral·lelament a l’aspecte tècnic i esportiu, la MCD TGN2017 pretén situar durant els propers anys, a la ciutat de Tarragona com un dels paratges ideals on gaudir de l’esport, fer oci i descobrir tots els atractius turístics i històrics de la zona, reconeguda des de l’any 2000 com a Patrimoni Mundial de la Unesco. És per això, que la cursa comptarà amb col·laboracions amb el Patronat de Turisme per tal de promocionar la ciutat amb descomptes i avantatges associades al corredor i als seus acompanyants. MCD TGN2017: La Marató per promocionar els Jocs La Marató Costa Daurada TGN2017 és la nova Marató de la ciutat de Tarragona. Una cursa de fons de 42,195km que tindrà lloc en la seva totalitat pels carrers de la capital romana. Agafant tota l’experiència i estructura de dues edicions anteriors amb el desenvolupament de la MCD, es pretén fer créixer aquesta prova i durant els propers quatre anys, es treballarà per establir aquesta cursa com una de les més destacades del calendari. En l’edició de l’any passat, la MCD va comptar amb la participació de 1.800 corredors, després d’incrementar en un 40% la participació de 2010. Grans atletes del prestigi de Chema Martínez, Martín Fiz, Alexandra Panayotou o Mohammed Bembarka han estat il·lustres de la prova i han posicionat, juntament amb un recorregut ràpid i a la vora del mar, a la MCD com un clàssic esportiu del vessant Mediterrani. La propera edició arrenca a més de sis mesos vista amb la finalitat d’incrementar notablement la participació i aprofitar l’emplaçament ideal d’una ciutat com Tarragona per establir noves estratègies i possibilitats d’explotació. Resultats masculins MCD 2011 1.- David Guiamet Redondo 2.- Javier Lozano Velasco 3.- Toni Pallarès Grima Resultats femenins MCD 2011 1.- Anahi Herrera Servín 2.- Merche Bonastre Rodríguez 3.- Arantza Ugalde Aguirre 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.