3 T Sport Trainer, l’entrenador a casa

0
511

Fa un temps va sorgir la idea de crear aquesta pagina i intentar fer un servei més al món del runner amateur i de qualsevol persona que es vulgui iniciar amb unes pautes d’entrenament controlat i planificat al món de les curses de ruta. La empresa 3T, esta creada inicialment per mi a Barcelona, amb la idea de ser 3 entrenadors amb un nucli d’entrenament cadascú, jo seré el responsable de l’empresa i del nucli de Catalunya, peró hi haura a partir de l’1 de Novembre 2 nuclis més, un probablement al Pais Basc, per confirmar i un altre al Pais Valencià. | Es per aixó que la Web, esta realitzada en un principi en Castellà. La idea inicial és poder fer un seguiment personal de cada atleta, amb comunicación directa amb ell, que el propi atleta posi les seves metes, els seus limits, el lloc on vol desenvolupar l’activitat, el temps de que disposa semanal i l’horari en el que vol desenvolupar l’activitat, 3T desenvoluparà un entrenament planificat, com si de un atleta profesional es tractés, encara que els objectius siguin d’iniciació a les curses de fons, amb uns entrenaments conjunts els caps de setmana, amb la presencia d’atletes d’elit. El nostre objectiu principal es realizar un entrenament de qualitat i planificar fins l’ultim detall, ja que qualsevol persona es mereix un tracte especial, sigui qual sigui el seu nivell esportiu. Aquesta filosofía de treball és la que portarem a terme amb tots aquells que vulguin iniciar el seu camí atlètic amb nosaltres. Sóm entrenador amb una amplia experiencia amb atletes d’elit i d’alta competició, la qual volem aplicar al món de l’atletisme amateur o popular.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.