Roger Serrano i Ester Hernández Nous Campions de Catalunya absoluts de triatló

0
557

La novena edició del triatló de Pont de Suert ha estat enguany la prova escollida per la seu del Campionat de Catalunya absolut en el format de distància olímpica així mateix ha puntuat com la desena jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat , la xifra rècord de més de 350 triatletes han fet front a les primer 1.500 metres de natació a l’embassament d´Escaldes amb una temperatura de l’aigua al voltant dels 8 graus , tot seguit 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 10 quilòmetres de cursa a peu en un traçat urbà per Pont de Suert.| A la vessant esportiva i dins de la categoria masculina victòria absoluta i Campionat pel triatleta que encara pertany a la categoria sub-23 Roger Sereno (Serrar Igualada) desprès de marcar el millor parcial en el segment de ciclisme creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 55 minuts 3 segons , un marge de 1 minut i 24 segons per davant del segon classificat absolut Albert Parreño ( C.D. Fasttriatlón ) completant el podi un altre sub-23 , autor del millor parcial de cursa a peu , Albert Moreno (Cerrr Igualada).Per equips 1º C.D. Fasttriatlón (Parreño-Baldellou-López de Sagredo) 2º Cerrr Igualada (Serrano-Moreno-Colom) 3º Club Natació Prat –triatló ( Reig-García-Mir) Dins de la categoria femenina triomf ajustat per la ex campiona de Món de curses de muntanya , Ester Hernández ( Club Natació reus Ploms ) amb un temps final de 2 hores 16 minuts 18 segons , 36 segons per davant de la segona classificada la seva companya de Club , Dolça Ollé , completant aquest prestigiós podi en el seu tercer graó Núria Pubill ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ). Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Ollé-Tusell) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Pubill-Jordi-Vassilatos) 3ª Club Natació Catalunya (Kristi-Asensio-Valmaña).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.