Milla de Covadonga a Sabadell

0
541

Divendres passat, 13 de juliol de 2012, va tenir lloc la tradicional Milla del Barri de Covadonga. Un bon grapat de corredores i corredors del nostre grup van participar-hi, amb un total de 18 arribats a meta. Donava gust veure tanta samarreta vermella escalfant donant voltes pel Parc del Taulí, minuts abans de la prova. |Passat l’ensurt inicial de trobar cotxes al mig del carrer Covadonga a la cruïlla del carrer Vilarrúbies, els corredors van enfilar la recta amb tobogans amb un ritme sovint més viu del que es pot aguantar fins el final, però passat el carrer Tres Creus, la proximitat de la Fira fa agafar aire, i en arribar al carrer dels Montcada i passar per la porta del Club Natació, ja es pot veure l’arc d’arribada, tot i que s’ha de “pujar” tota la Fira, per arribar finalment a la Plaça de la Sardana, lloc de trobada, cada any que passa més acollidor gràcies a l’esforç de l’Associació de Veïns Covadonga. El resultat més destacable va ser la 1a posició de la Laura Gómez, i un cop més, la gran participació femenina, que va ser del 30%, 6 de 18.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.