OBERTES LES INSCRIPCIONS DEL TRIATLÓ DE TOSSA DE MAR

0
437

Ja estan obertes les inscripcions de la 5a edició del carismàtic i exigent Triatló Olímpic de Tossa de Mar que se celebrarà el pròxim 15 de setembre (dissabte) a les 3 de la tarda. Aquest triatló es caracteritza per l’espectacularitat i duresa dels seus recorreguts i el marc incomparable per on transcorre cada un dels segments de la prova. | La natació es realitza a la platja Gran de Tossa de Mar, just al costat de la fortalesa medieval del municipi, amb un circuit de 1.500 metres a dues voltes amb sortida de l’aigua i córrer per la sorra per a què els participants sentin els ànims i els crits del nombrós públic que es congrega allà cada any. El segment ciclista és l’emblema d’aquesta prova per la seva bellesa i exigència ja que els triatletes hauran d’afrontar un recorregut a 1 sola volta de 45 km amb l’ascensió de 2 ports de muntanya, on el més important i recordat pels participants és l’alt de Sant Grau de 2 ª categoria, amb 9 km de longitud i un pendent mitjà del 5%. A més, el recorregut té una baixada tècnica amb unes vistes úniques de la Costa Brava que permeten gaudir al màxim de l’entorn abans de tornar a Tossa de Mar. Finalment, arriba el segment de cursa a peu amb un recorregut de 10 km a 3 voltes que es fa pels carrers de Tossa de Mar i un tram de bosc, on el triatleta podrà sentir la calor de la gent i gaudir al màxim l’entrada a la línia de meta. No et pots perdre un dels triatlons més mítics de la península. Corre i apunta’t que només tenim 800 places.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.