OBERTES LES INSCRIPCIONS DEL TRIATLÓ DE TOSSA DE MAR

0
505

Ja estan obertes les inscripcions de la 5a edició del carismàtic i exigent Triatló Olímpic de Tossa de Mar que se celebrarà el pròxim 15 de setembre (dissabte) a les 3 de la tarda. Aquest triatló es caracteritza per l’espectacularitat i duresa dels seus recorreguts i el marc incomparable per on transcorre cada un dels segments de la prova. | La natació es realitza a la platja Gran de Tossa de Mar, just al costat de la fortalesa medieval del municipi, amb un circuit de 1.500 metres a dues voltes amb sortida de l’aigua i córrer per la sorra per a què els participants sentin els ànims i els crits del nombrós públic que es congrega allà cada any. El segment ciclista és l’emblema d’aquesta prova per la seva bellesa i exigència ja que els triatletes hauran d’afrontar un recorregut a 1 sola volta de 45 km amb l’ascensió de 2 ports de muntanya, on el més important i recordat pels participants és l’alt de Sant Grau de 2 ª categoria, amb 9 km de longitud i un pendent mitjà del 5%. A més, el recorregut té una baixada tècnica amb unes vistes úniques de la Costa Brava que permeten gaudir al màxim de l’entorn abans de tornar a Tossa de Mar. Finalment, arriba el segment de cursa a peu amb un recorregut de 10 km a 3 voltes que es fa pels carrers de Tossa de Mar i un tram de bosc, on el triatleta podrà sentir la calor de la gent i gaudir al màxim l’entrada a la línia de meta. No et pots perdre un dels triatlons més mítics de la península. Corre i apunta’t que només tenim 800 places.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.