MÍTING CIUTAT DE MATARÓ

0
374

Proves de Classificació JJOO de Londres
El passat diumenge 8 de juliol es va celebrar el XVIIè Míting d’Atletisme Ciutat de Ma taró. Àngel Mullera (CA Lloret LS) ha estat el gran protagonista de la jornada atlètica aconseguint un extraordinari registre 8’17”21, confirmant la mínima olímpica A que ja tenia de la temporada passada i assegurant-se d’aquesta manera la participació als Jocs.| De la resta de participació catalana podem destacar la victòria de Judit Pla (AS) als 5.000 metres amb una marca de 15’36”90, Esther Guerro (FCB) es va imposar als 800 m amb 2’0769, Berta Castells (VTiM) en martell amb 66,97 metres i Anna Mª Pinero (VTiM) en perxa amb 4,10 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.