CAMPIONAT DEL MÓN JUNIOR

0
355

Setze Atletes Catalans Seleccionats La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d’atletes que participaran als Campionats del Món Júnior que se celebraran a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys de Barcelona del 10 al l5 de juliol. Setze atletes catalans, nou nois i set noies, han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment universal. | Catalunya és qui més atletes aporta a aquesta selecció. Marc Alcalà (FCB) ha estat seleccionat per a disputar els 1.500 metres, Artur Bossy (CA Montornès) pels 10.000 metres, Marc José (CAB Pto A) als 110 m tanques, Jonathan Romeo (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, Sergio Acera (CA Nou Barris) en llargada, Daniel Pacheco (Cornellà At) en triple salt, Sergio Guijo (AAC) en llançament de martell i Sergi Torres (AAC) als relleus de 4X400 metres. En dones, les seleccionades han estat Paula Listosella (FCB) als 100 metres i al relleu de 4X100 m, Cristina Lara (FCB) als 200 metres i als 4X100 m, Alba Casanovas (Av Manresa) als 400 m tanques, Beatriz Caspar (ISS-L’H) i Anna Quílez (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Clara Amat (AAC) en salt amb perxa i Jenifer Nevado (At SS) en llançament de martell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.