La selecció espanyola s’anota també el SkyRaid

0
617

Ángel Llorens, Montserrat Martínez i Ignasi Cardona s’han proclamat campions de la cursa per relleus SkyRaid disputada a Vilas del Turbón, amb un avantatge de set minuts respecte de la selecció andorrana, la segona classificada. França ha tancat el podi. La selecció espanyola s’ha proclamat avui campiona del món de SkyRaid, a la cursa disputada a la població de Vilas del Turbón, en el marc dels SkyGames Ribagorça Romànica 2012. L’equip format per Ángel Llorens, Montserrat Martínez i Ignasi Cardona ha avantatjat en gairebé set minuts el combinat andorrà, que s’ha fet amb la segona posició.| El SkyRaid és una cursa de relleus per equips, reservada a les delegacions internacionals participants als SkyGames. Cada equip havia d’estar integrat per tres atletes, amb una component femenina entre ells. Cada corredor s’ha hagut d’enfrontar a un recorregut de 7 km de distància (3,5 km d’ascens i 3,5 km de descens) amb uns 550 m de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Vilas del Turbón. Ángel Llorens ha estat el primer rellevista espanyol i, després d’uns inicis d’igualtat amb la resta de seleccions participants, ha aconseguit distanciar-se’n. Ha arribat al final del primer relleu amb un minut i mig d’avantatge sobre el segon classificat, l’andorrà Joan Valls. En el segon relleu, on han entrat en concurs les components femenines de cada equip, els espanyols han ampliat la diferència. Montserrat Martínez ha posat sis minuts més de diferència respecte dels andorrans, representats per la joveníssima Inka Belles. A més, la francesa Stephanie Roca ha retallat tot el temps de desavantatge que tenia amb Andorra i totes dues corredores han arribat juntes a Vilas del Turbón, deixant la sentència pel subcampionat pendent de l’últim relleu. Ignasi Cardona ha consolidat el primer lloc i s’ha plantat a la línia de meta amb un total de set minuts d’avantatge per davant de l’andorrà Òscar Casal, que ha marcat el millor temps de tots els participants (29 minuts, 9 segons). I ha tret gairebé vuit minuts d’avantatge al darrer rellevista francès, Fred Bousseau. En paral·lel a la disputa del SkyRaid, s’ha celebrat una caminada popular des de Vilas del Turbón, que ha portat diversos aficionats a animar els corredors en diversos punts del recorregut. CLASSIFICACIÓ 1.-Selecció espanyola (Ángel Llorens, Montserrat Martínez, Ignasi Cardona) – 1:37:18 2.-Selecció andorrana (Joan Valls, Inka Belles, Òscar Casal) – 1:44:11 3.-Selecció francesa (Marc Villa, Stephanie Roca, Fred Bousseau) – 1:51:59

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.