PRESENTACIÓ DEL MÍTING CIUTAT DE MATARÓ

0
394

Proves de Classificació JJOO de Londres
Aquest dimarts 3 de juliol, s’ha presentat el XVIIè Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró que se celebrarà el proper diumenge 8 de juliol a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró organitzat pel Centre Atlètic Laietània. A l’acte, han participat Pere Galbany, President de l’Institut Municipal d’Esports, Carmel Comerón, President del Centre Atlètic Laietània i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme.| En aquesta edició, les competicions del Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró, memorials José Antonio Estivill i Teresa M. Roca, també representen proves de classificació dels Jocs Olímpics de Londres 2012. La competició començarà a les 17.30 hores i es realitzaran 21 proves diferents de les quals 15 seran classificatòries per als Jocs Olímpics. Està prevista la participació dels millors atletes catalans i també de la resta de l’estat a la recerca de mínimes olímpiques, així com també una bona representació d’atletes estrangers. De la representació catalana destaquen Sergio Ruiz (JAS) i Edgar Pérez (AAC) als 200 m, Àngel Mullera (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Plàcida A. Martínez (FCB) als 100 metres, Judit Pla (AS) i Lídia Rodríguez (AS) als 5.000 m, Anna Mª Pinero (VTiM) en perxa, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (VTiM) en martell. Dels atletes de la resta de l’estat podem destacar a Álvaro Rodríguez (CD NR), Diego Ruiz (ADR) i Joan Carlos Higuero (FCB) als 1500 m, Sergio Sánchez (FCB) i Manuel A. Penas (OCG) als 5.000 m, Antonio D. Jimenez (OCG) i Eliseo Martín (HM) als 3.000 m obstacles, Javier Bermejo (FCB), Miguel Àngel Sancho (PdC) i Simón Siverio (TCC) en salt d’alçada, Vicente Docavo (PdC), Jose Emilio Bellido (PdC) i Lysvanis A Pérez (Pdc) en triple salt, Mario Pestano (TCC) i Frank Y. Casañas (PdC) en llançament de disc, Digna Luz Murillo (VTiM) als 100 metres, Isabel Macias (VTiM) als 1.500 m, Isabel Checa (PdC) als 5.000 metres, Zulema Fuentes-Pila (PI) als 3.000 m obstacles, Naora Aguirre (At. SS) en salt amb perxa, Concha Muntaner (CA L’E) i Maria del Mar Jover (VTiM) en llargada. Xerrada- col·loqui La competició es complementa amb la xerrada-col·loqui “Els Jocs Olímpics ahir i avui” a la qual hi participaran els esportistes Fermín Cacho, Núria Martínez, José M. Odriozola, Roser Tarragó, Dídac Vilà, Marta Bach, José Ríos i Pere Robert. La xerrada, que estarà moderada pel periodista Xavier Bonastre, tindrà lloc el mateix diumenge 8 de juliol a les 12 hores a l’Hotel Atenea Port Mataró (passeig Marítim, 250). Entrada lliure.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.