Manresa acull aquest dissabte la Cursa del Mosquit amb un còctel i festa a la piscina

0
3697

El Parc de l’Agulla acull aquest dissabte (19,30 hores) una edició de la Cursa del Mosquit molt especial. 10 quilòmetres de recorregut espectacular que tenen l’arribada al Club de Tennis, on està programat un aperitiu, còctel i bany a la piscina per a tots els participants. També destaquen els premis, com un cap de setmana a la casa rural Mas Torrencito, sessions d’spa a Termes Victòria, allotjament a Món San Benet o viatge sen globus amb Camins de vents. Gaudeix de la festa i apunta’t a http://atletisme.com/cursesol/1207manresa/index.php

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.