SLOP.CAT, Un nou equip d’Atletisme a Sabadell

0
608

El Nou Grup de corredors nascut a Sabadell, però crescut adoptant atletes d’altres poblacions, i patrocinat per la empresa que li dona el nom, SLOP.CAT, va presentar més d’una trentena de components. Tants, que fins i tot superaven en número al club amfitrió, arribant finalment a meta 29 d’aquests, entre ells 9 dones, el que representa quasi un 30%, mostra de la especial cura i interès d’aquest equip per la incorporació de la dona al running. | La participació dels SLOP’S va ser molt activa, col·locant a quatre dels seus corredors entre els 10 primers de la general, a l’apartat masculí, i 2 dones entre les 5 primeres. Però a on la seva presència es va fer més notòria, va ser als podis, ja que van ser 9 dels 29 els que van tornar a casa amb un bonic record en forma de trofeu, Oca, Palomino, Tomasa, Muñió, Canora, Lloret, en homes, i Rosa, Montosa, Vargas i Ortiz, en dones, afegint a tots ells, el triomf col·lectiu del d’Equips Masculí. En general va ser una cursa molt ben organitzada, com sempre, i tractant de fer més fàcil i plausible la difícil combinació de clima i hora de la cursa, amb temperatures inicials molt per sobre dels 30 graus, i un perfil final que convidava al sobreesforç. Però un cop més, s’ha de felicitar a tothom.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.