SLOP.CAT, Un nou equip d’Atletisme a Sabadell

0
436

El Nou Grup de corredors nascut a Sabadell, però crescut adoptant atletes d’altres poblacions, i patrocinat per la empresa que li dona el nom, SLOP.CAT, va presentar més d’una trentena de components. Tants, que fins i tot superaven en número al club amfitrió, arribant finalment a meta 29 d’aquests, entre ells 9 dones, el que representa quasi un 30%, mostra de la especial cura i interès d’aquest equip per la incorporació de la dona al running. | La participació dels SLOP’S va ser molt activa, col·locant a quatre dels seus corredors entre els 10 primers de la general, a l’apartat masculí, i 2 dones entre les 5 primeres. Però a on la seva presència es va fer més notòria, va ser als podis, ja que van ser 9 dels 29 els que van tornar a casa amb un bonic record en forma de trofeu, Oca, Palomino, Tomasa, Muñió, Canora, Lloret, en homes, i Rosa, Montosa, Vargas i Ortiz, en dones, afegint a tots ells, el triomf col·lectiu del d’Equips Masculí. En general va ser una cursa molt ben organitzada, com sempre, i tractant de fer més fàcil i plausible la difícil combinació de clima i hora de la cursa, amb temperatures inicials molt per sobre dels 30 graus, i un perfil final que convidava al sobreesforç. Però un cop més, s’ha de felicitar a tothom.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.