Rafa Botello als Jocs Paralimpics Londres 2012

0
443

Avui s’ha confirmat la notícia que esperava en aquests darrers quatre anys i que tant d’esforç, sacrifici i temps m’ha costat.
Avui mes que mai em sento orgullós de tot el aconseguit al costat dels meus pares i germana durant tots aquests anys. Darrera de tot aquest temps la gent que mes estimo i a la qual m’agradaria agrair en un dia tan important i que gràcies a ells jo estaré en el meu segons JOCS PARALIMPICS. | Els meus pares que són els que realment fan possible que em pugui dedicar a això professionalment, és a dir amb el seu temps, paciència i sobretot dedicació. La meva germana Marisa i el meu cunyat David fan que avui em recordi de tota la meva infància al Puig-Agut i adolescència a la Plaça Sant Antoni. Donar les gràcies a la vida per l’oportunitat que em va donar una cadira de rodes fa gairebé 10 anys, per això avui em vull acordar de totes aquelles persones que han estat o van estar algun dia en la meva vida. El meu avi Francisco, els meus amics Miguelillo, Conchi, Luis, Sergio Estrella, Jesús, Manolo, Ivan Ortiz, Mario Gaston, Juani, José Juan, Jose Luis, Jose Manuel, Carlos Gomez, César, Antonio, Onieva … els de més gran Luis i Aitor, Juan Carlos Albuixech, Chiara, Juan Carlos Hernández, Isa Janssens, Aram, Alain, Norberto, David Bravo, Grabriel Brizuela, Amaia, Jordi Pinillos, Edwin Figueroa ….. a tota la meva família, coneguts de tot el poble, Cali, la meva illa de Lanzarote hi ha tots aquells amics que he conegut en el món. Sands Beach i mes patrocinadors http://www.pushwithme.com/patrocinadores/ que heu fet possible que jo torni al més gran, a uns JOCS PARALIMPICS!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.