XXXI CURSA DE FESTA MAJOR A ORRIUS.

0
494

Dissabte 21 de juliol a dos quarts de set de la tarda (18:30)es donarà la sortida als caminants i una hora desprès als corredors (19:30). CURSA: Oberta als majors de 10 anys. DISTÀNCIA: La cursa serà de 10,5 km per carretera i camins de bosc al voltant d’Orrius. INSCRIPCIONS: Només a la plaça de la Constitució, a partir de les cinc de la tarda. 3 euros per persona. | SORTIDA: A la carretera, davant la Pèrgola. A dos quarts de set de la tarda els caminants i a dos quart de vuit els corredors. ARRIBADA: A la Plaça de la Constitució. EL CONTROL: Es tancarà als 90 minuts de donar la sortida als corredors, a les nou del vespre. DUTXES: Al poliesportiu Municipal. AVITUALLAMENT: En el recorregut, previstos dos avituallaments pels corredors i un pels caminants. Beguda i fruita per tots a l’arribada L’ORGANITZACIÓ: La COMISSIÓ DE FESTES DE L’AJUNTAMENT i LA COLLA MAIMAKANSU, declinen tota responsabilitat, en quant als diferents perjudicis que la participació en la prova pot portar. Pel sol fet de participar, s’accepta el present reglament i el que cau fora, queda sota la decisió de l’organització.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.