ROGER PUIGBÔ ACONSEGUEIX EL SEGON OR ALS EUROPEUS

0
507

En la darrera prova en que ha participat als Campionats d’Europa IPC que es celebren a Stadskanaal, Holanda, en Roger ha aconseguit la seva segona medalla d’or dels campionats. Si el dilluns passat s’imposava en la cursa de 800 m T53, avui ho ha fet en la dels 400 m T53, amb un temps de 54s ,91, per davant del rus Sergei Shilov, 55s, 50 i del suís Edison Kasumaj, 57s, 13. En la prova dels 5000 m T54 que va disputar el dimarts va aconseguir la plata, per darrera del polonès T54 Tomasz Hamerlak.| Per acabar de preparar la seva participació als Jocs paralímpics de Londres 2012, els dies 13 i 14 de juliol en Roger participarà a l’Aviva London Grand Prix, prova de la Diamond League, que es disputa al l’estadi Cristal Palace de la capital anglesa i a primers d’agost farà una estada a Notwil, Suïssa, amb altres atletes paralímpics que també seran a Londres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.