ROGER PUIGBÔ ACONSEGUEIX EL SEGON OR ALS EUROPEUS

0
322

En la darrera prova en que ha participat als Campionats d’Europa IPC que es celebren a Stadskanaal, Holanda, en Roger ha aconseguit la seva segona medalla d’or dels campionats. Si el dilluns passat s’imposava en la cursa de 800 m T53, avui ho ha fet en la dels 400 m T53, amb un temps de 54s ,91, per davant del rus Sergei Shilov, 55s, 50 i del suís Edison Kasumaj, 57s, 13. En la prova dels 5000 m T54 que va disputar el dimarts va aconseguir la plata, per darrera del polonès T54 Tomasz Hamerlak.| Per acabar de preparar la seva participació als Jocs paralímpics de Londres 2012, els dies 13 i 14 de juliol en Roger participarà a l’Aviva London Grand Prix, prova de la Diamond League, que es disputa al l’estadi Cristal Palace de la capital anglesa i a primers d’agost farà una estada a Notwil, Suïssa, amb altres atletes paralímpics que també seran a Londres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.