OR I PLATA PER A ROGER PUIGBÒ Esport adaptat als Campionats d’Europa

0
419

En Roger Puigbò s’ha estrenat als Campionats d’Europa, que es celebren, del 24 al 28 de juny, a la ciutat holandesa de Stadskannal, amb una medalla d’or en la prova dels 800 m T53 disputada dilluns passat. La pista molt lenta i molla va fer que els temps obtinguts fossin discrets. En Roger va entrar amb 1m 52s 41, per davant del rus Sergey Shilov, 1m 55s 35 i del suís Edison Kasumaj, 2m 01s 35. El rècord d’Europa de la prova, categoria T53, el té el propi Roger, en 1m 37s 50, des del 15 de setembre de 2008 als Jocs Paralímpics de Beijing.| Al matí d’ahir dimarts va disputar la prova dels 5000 m, distància en la que corren barrejats els atletes de les categories T53 i T54. La cursa davant la impossibilitat d’obtenir bons temps per les deficiències de la pista va ser tècnica i de control, alternant-se al capdavant, en Roger, el polonès Hamerlak el danès Ebbe Blichfeldt i el rus Alexey Eychenok que junt amb l’altre rus Grigory Murygin rodaren en grup fins als darrers metres que disputaren l’esprint que dominà en Tomasz Hamerlak (T54) que s’endugué l’or amb 12m 14s 24 i seguit d’en Roger amb 12m 15s 81. La tercera plaça finalment la va obtenir el danès Blichfeldt (T54)que marxava en la cinquena posició del grup però els dos russos que el precedien van topar entre ells i van perdre les opcions de medalla de bronze. En Roger està inscrit també per disputar la cursa dels 800 m categoria T53 demà dijous a les dues del migdia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.