NIT DE L’ ATLETISME CATALÀ

0
475

Aquest dimarts 26 de juny, s’ha celebrat la Nit de l’Atletisme Català a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. Ha estat una Nit plena d’emocions on la Federació Catalana d’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.011 han estat per a la Natàlia Rodríguez i l’Ayad Lamdassem. | També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. Aquest any, el gran protagonista de la Nit ha estat en Romà Cuyàs que ha rebut un merescut homenatge de totes les institucions catalanes per la seva tasca com a President de la Federació Catalana d’Atletisme durant els últims dotze anys i també per tota una vida dedicada a l’esport com a dirigent esportiu. El Club Atletisme Nou Barris ha rebut l’homenatge per l’efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. La Placa al Mèrit Domingo Casillas ha estat pel jutge Josep Vich i la distinció de Jutge de l’Any per a Pere Ocaña. Per últim, destacar que la Federació Catalana d’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l’entitat Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.