MÍTING CATALÀ DE VETERANS I VETERANES

0
346

Ignasi Melo i Aurora Pérez, guanyadors absoluts
El passat dissabte 23 de juny es va celebrar la setena edició del Míting Català de Veterans i Veteranes a les pistes del CEM Mar Bella de Barcelona, organitzat pel Barcelona Atletisme Club i l’Associació Poppyteam Atletisme.| Amb una gran matinal atlètica amb gran participació, podem destacar als guanyadors absoluts del míting segons la millor marca i percentatge, Ignasi Melo (UA Rubí) a la categoria masculina per la seva actuació als 5 km marxa, i Aurora Pérez (VTiM) a la femenina pels 1.500 metres. Els guanyadors de salts han estat Lucio José Martínez (CE Universitari) i Lluïsa Casanovas (Barcelona At), els de curses Ignasi Melo (U.A.Rubi) i Aurora Pérez (VTiM), i els de llançaments Josep Busoms (JA Sabadell) i Heidi Klett (FCB). Resultats / Fotos(Barcelona Atl).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.