BEA CASPAR, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONA D’ESPANYA JÚNIOR EN 3000 METRES OBSTACLES A AVILÉS.

0
484

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la “Pista de Atletismo del Quirinal” d’Avilés el Campionat d’Espanya Júnior.
Quatre atletes d’ISS – L’Hospitalet s’han desplaçat a terres asturianes amb diferents objectius cadascú d’ells, Bea Caspar havia de lluitar per les medalles, Carles Olasolo per entrar a la final i Anas El Idrissi i Brahim Fateh per millorar els seus registres personals ja que pel primer era molt complicat accedir a la final i el segon ho podia fer per ser estranger.| Beatriz Caspar ha demostrat que es troba en un moment de forma impressionant i si fa deu dies aconseguia la marca mínima de participació pels Campionats del Món Júnior que tindran lloc a “L’Estadi Olímpic de Barcelona – Lluís Companys” aquest dissabte s’ha proclamat Campiona d’Espanya de 3000 metres obstacles amb 11’06”31; la marca és el de menys però el títol li confirma la seva presència a l’Olímpic i es suma al títol de Campiona d’Espanya de Cros aconseguit aquest hivern. Carles Olasolo es troba en un moment de forma esplèndid i si dimecres destrossava la seva marca personal en 400 metres tanques amb 55”24 aquest dissabte afrontava les semifinals del Campionat d’Espanya amb moltes ganes i amb possibilitats d’entrar a la final, ha competit a la primera semifinal classificant-se a la tercera posició amb 55”45 i s’ha classificat per la final per temps; un cop a la final ha lluitat amb ganes finalitzant en setena posició amb 56”37. Brahim Fateh i Anas El Idrissi han competit tot dos en unes complicades semifinals de 800 metres llisos i mentre Fateh realitzava uns interessants 1’54”75 que li haguessin permès accedir a la final (recordem que l’atleta és de nacionalitat marroquina i no pot passar de les semifinals), El Idrissi estava una mica més fluix de l’habitual i marcava 2’00”67, estar a Avilés ja era un premi per ell, la competició li ha de servir per agafar experiència de cara a la propera temporada a la qual encara defensarà categoria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.