BEA CASPAR, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONA D’ESPANYA JÚNIOR EN 3000 METRES OBSTACLES A AVILÉS.

0
572

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la “Pista de Atletismo del Quirinal” d’Avilés el Campionat d’Espanya Júnior.
Quatre atletes d’ISS – L’Hospitalet s’han desplaçat a terres asturianes amb diferents objectius cadascú d’ells, Bea Caspar havia de lluitar per les medalles, Carles Olasolo per entrar a la final i Anas El Idrissi i Brahim Fateh per millorar els seus registres personals ja que pel primer era molt complicat accedir a la final i el segon ho podia fer per ser estranger.| Beatriz Caspar ha demostrat que es troba en un moment de forma impressionant i si fa deu dies aconseguia la marca mínima de participació pels Campionats del Món Júnior que tindran lloc a “L’Estadi Olímpic de Barcelona – Lluís Companys” aquest dissabte s’ha proclamat Campiona d’Espanya de 3000 metres obstacles amb 11’06”31; la marca és el de menys però el títol li confirma la seva presència a l’Olímpic i es suma al títol de Campiona d’Espanya de Cros aconseguit aquest hivern. Carles Olasolo es troba en un moment de forma esplèndid i si dimecres destrossava la seva marca personal en 400 metres tanques amb 55”24 aquest dissabte afrontava les semifinals del Campionat d’Espanya amb moltes ganes i amb possibilitats d’entrar a la final, ha competit a la primera semifinal classificant-se a la tercera posició amb 55”45 i s’ha classificat per la final per temps; un cop a la final ha lluitat amb ganes finalitzant en setena posició amb 56”37. Brahim Fateh i Anas El Idrissi han competit tot dos en unes complicades semifinals de 800 metres llisos i mentre Fateh realitzava uns interessants 1’54”75 que li haguessin permès accedir a la final (recordem que l’atleta és de nacionalitat marroquina i no pot passar de les semifinals), El Idrissi estava una mica més fluix de l’habitual i marcava 2’00”67, estar a Avilés ja era un premi per ell, la competició li ha de servir per agafar experiència de cara a la propera temporada a la qual encara defensarà categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.