MONTJUIC, SEU D’UN CROSS EL 30 DE JUNY

0
309

La muntanya de Montjuic acull aquest 30 de juny a les 9,30 hores un Cross de 5 km. La cursa recorrerà el MNAC, el Palau Sant Jordi o l’Estado Olímpic en una gran festa de l’esport català. Aires de Barcelona, Mc Donald’s, Golf d’Aro, el Centre Comercial Arenas, Freixenet o aportaran diversos obsequis i regals per a tots els corredors. El 100 primers rebran, a més, una commeració de la cursa molt especial, i tots els participants estan condiats a prendre alguna cosa el dia 29 a Les Arenes. Afanyeu-vos i feu la inscripció, ja que l’organització tanca inscripcions als 500 participants!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.