CAMPIONAT CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
378

El Pratenc AA masculí i el Barcelona Atletisme femení, Campions
Resultats. – Fotos
El passat diumenge 17 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans a Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa. S’han proclamat Campions el Pratenc AA, a la categoria masculina, i el Barcelona Atletisme, a la femenina.| Tant en homes com en dones, el campionat ha estat molt emocionant, ja que s’ha decidit la victòria per només un punt de diferència sobre el segon classificat, que ha estat el Nou Barris en homes i l’Avinent Manresa en dones. La tercera plaça ha estat pel CA Laietània, masculí i el Lleida UA, femení.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.