CAMPIONAT D’EUROPA DE HÈLSINKI

0
484

Quinze Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d’atletes que participaran als Campionats d’Europa que se celebraran a Hèlsinki del 27 de juny a l’1 de juliol. Quinze atletes catalans han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment continental.| Judit Pla (AS) ha estat seleccionada per a disputar els 5.000 metres, Lídia Rodríguez (AS) està inscrita a les proves de 5.000 i 10.000 metres, Anna Pinero (VTiM) en perxa, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (VTiM) en llançament de martell, Plàcida Azahara Martínez (FCB) a la prova dels relleus 4X100 metres i Andrea Díez (FCB) als relleus de 4X400 metres. En homes, Ayad Lamdassem (Bikila) i Carles Castillejo (Adidas) als 5.000 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Juan Enrique Vallés (FCB) als 400 m tanques, Igor Bychkov (PdC) i Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, i Eduard Viles (C.A. Igualada) als relleus 4X100 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.