CAMPIONAT D’EUROPA DE HÈLSINKI

0
345

Quinze Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció d’atletes que participaran als Campionats d’Europa que se celebraran a Hèlsinki del 27 de juny a l’1 de juliol. Quinze atletes catalans han estat seleccionats per a participar en aquest esdeveniment continental.| Judit Pla (AS) ha estat seleccionada per a disputar els 5.000 metres, Lídia Rodríguez (AS) està inscrita a les proves de 5.000 i 10.000 metres, Anna Pinero (VTiM) en perxa, Laura Redondo (FCB) i Berta Castells (VTiM) en llançament de martell, Plàcida Azahara Martínez (FCB) a la prova dels relleus 4X100 metres i Andrea Díez (FCB) als relleus de 4X400 metres. En homes, Ayad Lamdassem (Bikila) i Carles Castillejo (Adidas) als 5.000 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Juan Enrique Vallés (FCB) als 400 m tanques, Igor Bychkov (PdC) i Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, i Eduard Viles (C.A. Igualada) als relleus 4X100 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.