La I Cursa de La Lluna de Gavà, dissabte 7 de juliol a les 22h

0
535

El proper dissabte 7 de juliol a les 22h, tindrà lloc la La I Cursa de La Lluna de Gavà, gran Premi Mundo Deportivo. Una cursa nocturna amb dos distancies 10 k i 5k i trofeus als primers arribats en categoria absoluta, que per primer any organitza l’Ajuntament de Gavà Zona Vip Events i Accura. La sortida a les 22h és a l’Av. del Mar, sota el monument de La Vela, i recorrerà els carrers principals del passeig Marítim.| La cursa està oberta a tothom que vulgui gaudir d’una nit amb Beach Pasta Party Run & Dance. DJ en directe i sopar amb plat de pasta a la zona de la platja. Pl de la Vela. Les inscripcions es poden fer on line al Web de La I Cursa de La Lluna no espereu al darrer dia. Més informació sobre el circuit i serveis, consulteu al web o be truqueu al telf. d’informació d’aquesta cursa. No us quedeu sense dorsal d’aquesta cursa nocturna amb festa inclosa a la platja el 7 de juliol a les 22h!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.