Comunicat conjunt de la FEEC i el Centre Excursionista Vilassar de Mar sobre els problemes a la web

0
453

Des de la Federació i el Centre Excursionista Vilassar de Mar (entitat organitzadora de la Burriac ATAC!) volem fer arribar als corredors i corredores les nostres disculpes pels repetits problemes que s’han produït amb la web d’inscripcions. La inscripció web és un servei ofert per la FEEC a les entitats organitzadores que a més de facilitar les inscripcions als membres federats ha de permetre cohesionar les diferent entitats i les activitats que s’organitzen arreu de Catalunya.| Donat que per motius tècnics de la web de la FEEC (tot semblen indicar que es tracta d’un atac informàtic) no és possible garantir un servei d’inscripció correcte, des de l’organització de la Burriac ATAC! acordem: – Acceptar com a preinscrites, totes aquelles persones que constin al llistat d’aquest dos dies. Quan la FEEC ens proporcioni el llistat el publicarem (esperem fer-ho demà a la web i al @burriacatac). (si heu deixat el correu electrònic us ho notificarem). ESPEREU A FER INGRESSOS a tenir aquesta confirmació. – La FEEC està organitzant un sistema web millorat amb més garanties, per poder oferir les 130 places restants que queden. Les obrirem aquest dimarts a les 17:00.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.