Rafa Botello mínima B per Londres

0
434

Aquest matí he disputat el Grandmas Marathon a la ciutat de Duluth, Minnesota.
No se com començar a descriure el viscut en aquesta ciutat que em va veure córrer per primera vegada als Estats Units i que precisament aquest era el meu viatge 20 al mateix pais.
Viatge d’un dia gairebé per arribar dijous a la nit, em ric del famós Jet Lag dels futbolistes, després uns problemes d’estómac en el vol i que s’ajuntava amb pluja el divendres i que predeien tempestes pel dia de la cura. Però avui dissabte dia 16 tot es va aliar amb mi i tot l’ esforc, dedicació i sacrifici meu i dels meus pares des que vaig iniciar la temporada l’última setmana de novembre s’ha vist recompensat.| Un dia espectacular gairebé sense calor i per descomptat res de pluja. També la col · laboració d’aquesta ciutat amb tot just 100.000 habitants que dóna suport pel nostre esport i que avui ho va demostrar amb 29 atletes a la sortida i amb un cartell de luxe de 8 atletes amb opcions a la victòria. La cursa va sortir llançada i ja no va parar fins a la meta amb 4 atletes arribant a l’esprint. La victòria va ser per al nord-americà Joshua George amb 1h22: 55 i nou record de la prova, seguit amb el mateix temps va arribar el seu compatriota Aaron Pike i tercer jo amb 1h23:00 (La meva segona millor marca de sempre) a 2 s va arribar el canadenc Michel Filteau. Doncs imagineu com estic després de veure que he aconseguit la mínima B per als Jocs … ara mateix només tinc paraules d’agraïment per als meus pares que són els que realment estan el dia a dia amb mi. No em vull oblidar del personal del Sands Beach amb Juan Carlos al comandament, la resta de patrocinadors, amics, família als meus llebre particulars durant tot aquest temps, Alain Fuertes, el meu “tito” Paco, Aitor i Luis Corts i Norberto Chavez. http://www.northlandsnewscenter.com/sports/Repeat-Wheelchair-Champs-Break-Course-Records-159323875.html

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.