CAMPIONAT CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
370

El proper diumenge 17 de juny, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans a Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa. L’esdeveniment atlètic es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores, i està prevista la participació de tretze clubs a la categoria masculina i cinc a la femenina.| El CA Nou Barris i l’Avinent Manresa són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, ja que van aconseguir el títol a l’edició passada celebrada a Lleida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.