Selecció Olímpica de Marxa

0
436

MARIA VASCO, BEATRIZ PASCUAL I JESÚS ÀNGEL GARCIA, ALS JOCS
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats de les proves de marxa atlètica pels proper Jocs Olímpics de Londres. Maria Vasco (CA MV), medalla de bronze als Jocs de Sidney 2.000, participarà a la prova dels 20 km en els seus cinquens Jocs Olímpics. L’acompanyarà en la mateixa cursa la Beatriz Pascual (VTIM) cinquena als passat europeus de Barcelona i segons Jocs per a ella. Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isalbel II), seleccionat a la prova dels 50 km, participarà per sisena vegada consecutiva en un Jocs Olímpics desprès del seu debut olímpic als Jocs de Barcelona.| Aquests tres atletes se sumen als ja seleccionats de la prova de Marató, on tenim a Carles Castillejo i Nacho Càceres. Els atletes encara tenen temps per a aconseguir mínimes de participació pels Jocs, ja que el termini finalitza el proper 8 de juliol i la RFEA donarà la Selecció Olímpica definitiva en els dies posteriors a la data mencionada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.