Selecció Olímpica de Marxa

0
330

MARIA VASCO, BEATRIZ PASCUAL I JESÚS ÀNGEL GARCIA, ALS JOCS
La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats de les proves de marxa atlètica pels proper Jocs Olímpics de Londres. Maria Vasco (CA MV), medalla de bronze als Jocs de Sidney 2.000, participarà a la prova dels 20 km en els seus cinquens Jocs Olímpics. L’acompanyarà en la mateixa cursa la Beatriz Pascual (VTIM) cinquena als passat europeus de Barcelona i segons Jocs per a ella. Jesús Àngel Garcia Bragado (C Isalbel II), seleccionat a la prova dels 50 km, participarà per sisena vegada consecutiva en un Jocs Olímpics desprès del seu debut olímpic als Jocs de Barcelona.| Aquests tres atletes se sumen als ja seleccionats de la prova de Marató, on tenim a Carles Castillejo i Nacho Càceres. Els atletes encara tenen temps per a aconseguir mínimes de participació pels Jocs, ja que el termini finalitza el proper 8 de juliol i la RFEA donarà la Selecció Olímpica definitiva en els dies posteriors a la data mencionada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.