MARATHONBOLA de juny

0
401

Marathonbola és el concurs casolà que fa bimensualment la REVISTA MARATHON entre als seus lectors.
ARA, AQUESTA PUBLICACIÓ CONVIDA A TOTS ELS USUÀRIES D’ATLETISME.CAT A PARTICIPAR-HI.
Els premis que sortegem són poden ser una samarreta tècnica, una suadora, una motxilla, una pinyonera de córrer, etç… Com que regalem premis discrets, tampoc demanem molt! Només heu de contestar la nostra pregunta i enviar la resposta a la nostra Redacció de la publicació.| Totes les respostes correctes rebudes s’imprimiran i les ficarem en una urna. Allà, el comitè de redacció traurà la papereta guanyadora. Es pot enviar la resposta pel FACEBOOK, teclejant en el buscador “Revista Marathon”. També es pot enviar la resposta per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es. ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ! Ja portem dos anys fent aquest concurs i de moment, seguim rebent bastants e-mails dels nostres lectors. La nostra pregunta sempre tracta sobre el que ens agrada, l’atletisme, i per contestar correctament haureu de treballar una mica i aguditzar el vostre enginy i la vostra memòria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.